Rèquiem per Duran Lleida

S'ha quedat sense escó i sense suite al Palace de Madrid. Unió no ha tret ni un sol diputat
Título de la imagen

S’han complert els pronòstics: després de la desfeta en les eleccions catalanes del 27-S, en les quals no va treure cap diputat al Parlament, aquest 20-D ha repetit els resultats, de manera que Unió tampoc tindrà representació al Congrés. Així, Josep Antoni Duran Lleida s’ha quedat sense escó, sense la presidència de la Comissió d’Exteriors que ha ocupat en les últimes legislatures i sense la suite de l’Hotel Palace on vivia en les seves estades a Madrid. Duran ha tancat un periple de 22 anys de diputat al Congrés.

Quan es van conèixer els primers resultats provisionals al tancament dels col·legis electorals, que confirmaven que Unió es quedava sense diputats, Ramon Espadaler va enviar una piulada en la qual valorava positivament l’alta participació. Ni una referència a la patacada electoral.

Fa sis mesos, Unió tenia la vicepresidència de la Generalitat i liderava el grup parlamentari de CiU al Congrés. Ara només disposa de representants a les administracions locals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari