Endavant no vol Mas ni CDC

Aquest col·lectiu integrat a la CUP té clara quina de les quatre opcions votarà a Esparreguera
Assemblea de la CUP a Manresa
Assemblea de la CUP a Manresa

Endavant, un dels col·lectius que integren la CUP, ha emès un comunicat que deixa clar el seu rebuig a investir Artur Mas, encara que les negociacions pel pla de xoc social tirin endavant. El posicionament d’Endavant arriba poc després que s’hagin conegut les quatre opcions que les bases de la formació anticapitalista votaran el 27 de desembre a Esparraguera, en la segona mega assemblea cupaire.

Endavant entén que CDC no és un partit independentista i que intenta reconduir les relacions de Catalunya amb l’Estat espanyol. “Proposem un no a la investidura d’Artur Mas i un no que CDC segueixi ostentant en exclusiva les regnes del procés. Aquesta posició creiem que no ha de ser replantejable per un pla de xoc rebaixat i sense garanties de compliment”, diu el comunicat.

Aquest dijous s’han conegut les quatre opcions aprovades pel consell polític de la CUP que podran votar els militants, el 27-D a Esparreguera. N’hi ha dues que impliquen l’acceptació de Mas com a president, una de les quals, a més, també accepta el pla de xoc social que negocien les dues parts. I dues alternatives que rebutgen la investidura del número 4 de Junts pel Sí.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari