La Generalitat va gastar 1,9ME pel 9-N

Segons el conseller d'Economia Andreu Mas-Colell
Sense títol

La Generalitat va gastar 1,9 milions d’euros en la consulta independentista del 9-N, segons el conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell. La major part de la inversió va ser en publicitat institucional, segons consta a l’escrit que el dirigent ha remès al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, al qual ha tingut accés l’agència Efe.

La partida més quantiosa, de 806.403 euros, va anar destinada a la campanya institucional del 9-N als mitjans de comunicació. 698.685 euros van anar cap el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, i 240.259 euros per al contracte amb Unipost per a la distribució de la informació institucional.

El centre de reinserció de presos (CIRE) va rebre 50.317 euros per elaborar les urnes i les paperetes. 43.535 euros per dissenyar i produir la campanya informativa. La darrera gran despesa, de 58.703 euros va ser per la impressió i entrega de la carta institucional que informava de la consulta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari