Quin ministeri li agradaria a Albert Rivera?

Sense títol
Sense títol

Ha anunciat que no votarà a favor de la investidura de Mariano Rajoy, però no ha dit mai que no donarà suport a un govern del PP si opten per un altre president. També ha deixat entreveure que, si Ciutadans no és la primera força electoral aquest 20-D, que no ho serà, no estaran al govern, però, segons quins siguin els resultats, es poden veure prestant suport parlamentari i, més endavant, qui sap si acaben entrant a l’executiu. De ser aquest el cas, els mateixos populars temen que Albert Rivera posaria un preu molt alt a aquest suport: no demanaria ministeris de l’àrea econòmica, que aquests estan reservats per la primera força, sinó el d’Exteriors. D’altra banda, els cervells de Ciutadans creuen que després de l’empenta que han tingut a Catalunya i que ara esperen tenir a Espanya han de tenir impacte en l’àmbit europeu i, per aconseguir-ho, no hi ha millor carta que la d’Albert Rivera de ministre. Josep Antoni Duran Lleida va sospirar per aquest lloc durant anys i mai ho va aconseguir. Ara ho podria tenir a tocar un altre català.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides