La xarxa clama contra el judici al cantant de Def Con Dos

L'Audiència processarà César Strawberry per 6 tuits i un retuit
César Strawberry
César Strawberry

“País de pandereta”, “fàstic de justícia”, “Parlen de Veneçuela però són una colla de feixistes”, “Fiscalia de l’Audiència Nazional, especialitzada en delictes greus, per perseguir César Strawberry pels seus tuits” i així una llarga llista missatges penjats pels usuaris que critiquen el procés que l’Audiència Nacional ha obert contra el cantant del grup Def Con Dos, César Strawberry.

Tot i haver arxivat la causa en un primer moment, el recurs de la Fiscalia ha fet que l’artista estigui ara acusat d’un delicte d’enaltiment del terrorisme i vexació a les víctimes per sis tuits i un retuit difosos entre l’11 de novembre de 2013 i el 29 de gener de 2014.

La Sala Penal considera que la llibertat d’expressió “està sotmesa a certs límits, com preveu l’article 20.4 de la Constitució”. “El feixisme sense complexos d’Esperanza Aguirre, política del Partit Popular, em fa enyorar fins i tot els GRAPO” o “A Ortega Lara l’haurien de segrestar ara”, són alguns dels missatges que fa difondre el cantant, que s’enfronta a una condemna d’entre 1,5 i 3 anys de presó.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari