Només JxSí es desentén de la reivindicació de la paga extra

La causa dels funcionaris rep el suport de tota la resta del Parlament
concentracio st jaume paga funcionaris
concentracio st jaume paga funcionaris

Tots els grups del Parlament de Catalunya, excepte el de Junts pel Sí, han registrat aquest dimecres una proposta de resolució conjunta amb què insten el Govern de la Generalitat a pagar als funcionaris les pagues extra que no van percebre entre el 2012 i el 2014.

El suport parlamentari per exercir pressió sobre el Govern era, precisament, un dels objectius de la concentració de funcionaris que va tenir lloc dimarts passat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. La nit anterior, representants sindicals s’havien tancat en edificis de la Generalitat d’arreu de Catalunya per exigir el Govern una proposta concreta i un compromís de restitució de les condicions laborals i salarials dels funcionaris. El passat dilluns, la reunió sobre les condicions laborals que aquests treballadors tindran l’any vinent va acabar sense avenços.

C’s, el PSC, Catalunya Sí Que Es Pot, el PP i la CUP reclamen que els funcionaris recuperin la paga del 2012 durant els exercici del 2015 i el 2016, així com els dies de permís i vacances per antiguitat. També demanen al Govern calendaris per restablir la resta de “drets laborals i socials suspesos” i per abonar les pagues suprimides corresponents als anys 2013 i 2014.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari