La UDEF demana el jutge que ordeni detenir el testaferro del Júnior

Towning, establert a Londres, és un dels homes clau en la investigació a Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

La Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia (UDEF) ha demanat al jutge José de la Mata, qui mena la investigació sobre Jordi Pujol Ferrusola, que emeti una ordre internacional de detenció contra Arthur Joseph Rainford Towning, considerat un dels principals testaferros del primogènit de l’expresident de la Generalitat, publica Crónica Global.

Els investigadors troben acreditat que Jordi Pujol jr. va emprar societats menades per Towning per embutxacar-se comissions milionàries.

En un informe amb data del passat 7 d’octubre, publica el mateix diari digital, la UDEF sol·licita al jutge que tramiti una comissió rogatòria que faci possible l’escorcoll de l’oficina de Brantridge Holdings Limited, societat amb què presumptament Towning va canalitzar comissions i diner negre procedent d’Andorra.

Fonts pròximes a la investigació citades per Crónica Global apunten que Towning no trigarà a desfilar per l’Audiència Nacional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides