Què tem Mariano Rajoy?

Rajoy
Rajoy

Que li passi el mateix que a Artur Mas amb la CUP: que la formació amb la qual hagi de pactar la investidura exigeixi un altre candidat com a president de govern.

Si no aconsegueix la majoria absoluta, tal com assenyalen les enquestes, Mariano Rajoy haurà d’atraure el suport d’una altra formació per mantenir-se com a president del govern. En principi, els socis més factibles són Ciutadans, però el seu líder, Albert Rivera, ahir va anunciar que no pensar votar per Rajoy. Així de clar.
 

En la seu central dels populars hi ha el temor que, si després del 20-D estan en condicions de negociar la formació de govern, Ciutadans exigeixi un altre candidat que no estigui sota sospita com a suposat receptor de sobres de Luis Bárcenas.
 

En les eleccions municipals i autonòmiques del maig passat, Ciutadans va forçar que Pedro Sanz cedís la presidència de la Rioja a José Ignacio Ceniceros com a condició per donar suport parlamentari perquè els populars continuïn governant aquesta comunitat.
 

A Rajoy li pot passar el mateix que a Sanz i, en aquest cas, qui seria el candidat alternatiu? Quin candidat popular no està esquitxat per cap cas de corrupció?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides