La policía demana la imputació de Felip Puig

La jutgessa instructora del cas Manga rep un informe "d'aconseguidors" on apareixen Felip Puig, Ramon Ramos i Jaume Torramadé
Felip Puig al Parlament
Felip Puig al Parlament

El Servei de Vigilància Duanera (SVD), una unitat policial antiblanqueig adscrita a l’Agència Tributària, demana a la jutgessa Pilar de Lara, instructora del cas Manga, que imputi el conseller Felip Puig perquè suposadament hauria actuat com a “aconseguidor” amb la intenció que l’empresa GRS Arc Local obtingués un contracte públic de l’Ajuntament de Moià quan estava governat pel convergent Josep Montràs.

Segons un informe del SVD filtrat per Diari de Girona, Felip Puig hauria intermediat en favor de l’administrador de GRS Arc Local, Alexandre Ros Vall, perquè aconseguís un contracte l’any 2009 per portar a terme les liquidacions complementàries del cadastre i de l’impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) de l’Ajuntament de Moià. Tot i tractar-se d’un contracte menor que per llei no pot excedir els 18.000 euros, GRS Arc Local va facturar 40.374,99 euros.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides