Divisió al CAC pel seguiment del 20-D

Tres consellers desaproven el seguiment a cadenes estatals i el 'descuit' del 3/24 i 'Els Matins' de TV3
Vot paticular al CAC
Vot paticular al CAC

Tres consellers del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Carme Figueras (PSC); Daniel Sirera (PP) i Eva Parera (UDC) han airejat aquest dijous el vot particular que han presentat a l’acord signat a l’ens un dia abans sobre el seguiment de la campanya de les eleccions a les Corts Generals, del proper 20 de desembre.

L’Acord, aprovat per 3 vots a favor i 3 en contra –va prosperar pel vot de qualitat del president de l’ens- preveu incorporar en les anàlisis diàries de seguiment de campanya les informacions, entrevistes i debats de les televisions: TVE, T5 i A3. En canvi, es queixen els tres consellers, no preveu analitzar ‘Els matins’ de TV3 ni cap roda informativa del canal 3/24.

Els tres consellers entenen que “no és justificable l’ús de recursos públics en tasques d’anàlisi de mitjans estatals que no estan sota competència del Consell”. I alerten que aquest afegit “incrementarà considerablement el personal i les hores de dedicació”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides