Quins són els dos ariets de Mas per tombar la CUP?

jordi sanchez anc
jordi sanchez anc

Qui ho havia de dir!, dins de la mateixa Convergència es reconeix que els principals suports, ariets, palanques o com en vulguin dir que disposa Artur Mas per fer “recapacitar” la CUP no estan en el seu partit, ni en els socis d’Esquerra, sinó en dos sorprenents aliats com són Raül Romeva, cap de llista de Junts pel Sí, i sobretot Jordi Sánchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Tots dos són ex d’ICV.

A la CUP estarien encantats de fer Romeva president de la Generalitat, però aquest no es deixa i, a sobre, han d’aguantar la pressió de les concentracions de l’ANC amb Jordi Sánchez al capdavant. Ni Òmnium Cultural ni Súmate estrenyen tant.
 

Malgrat aquests dos ariets, la CUP resisteix.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides