La cadena Melià acollirà un acte d’enaltiment a Franco

El proper 3 de desembre a Madrid
Acte de la Fundació Francisco Franco
Acte de la Fundació Francisco Franco

La cadena hotelera Melià acollirà, el proper dijous 3 de desembre, al Melià Castilla de Madrid, un acte d’enaltiment al dictador Francisco Franco organitzat per la Fundació Nacional que du el seu nom. “Hi ha molts esdeveniments tots els dies, som asèptics a l’hora de gestionar espais”, ha manifestat l’adjunt a la direcció de l’establiment, preguntat pel diari infoLibre.

L’esdeveniment consisteix en un sopar per homenatjar el dictador. Sota el lema ’40 anys després: Franco viu’, la Fundació, subvencionada pel Govern de Rajoy, ha emès una nota que descriu el dictador com “l’home que lliurar Espanya del comunisme”.

La Federació Estatal de Fòrums per la Memòria ja ha exigit a la cadena hotelera que no permeti la celebració de l’acte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides