Marta Pujol deixa la seva plaça ‘a dit’ a Sant Vicenç de Montalt

La filla de l'expresident la va obtenir per assignació directa el 1996
Marta Pujol Ferrusola
Marta Pujol Ferrusola

Marta Pujol Ferrusola, la segona dels set fills de l’expresident Jordi Pujol, ha deixat d’ocupar la plaça de funcionari tècnic superior en enginyera a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (Maresme), que va obtenir per designació directa l’any 1996.

Segons fonts municipals citades per EFE, aquesta setmana s’ha incorporat la nova arquitecta, que va guanyar el concurs per ocupar la plaça de funcionària. Marta Pujol, que no es va presentar entre els vint candidats malgrat haver anunciat en un principi que ho faria, ha rescindit el seu contracte. Queda pendent l’adjudicació de la plaça d’arquitecte tècnic, que també ocupava la filla de l’expresident.

La Fiscalia de Mataró i l’Oficina Antifrau van considerar “una irregularitat administrativa” la contractació de Marta Pujol al Consistori de Sant Vicenç de Montalt, que finalitzava -incloent pròrroga- el 2006. Cobrava 2.264 euros mensuals per 14 hores i mitja setmanals de feina -eren 9 hores, quan va signar el 1996-, segons va assegurar el Govern municipal el passat mes de març.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides