Emte escalfa el clima laboral denunciant set vaguistes

La Inspecció de Treball acaba d'expedientar l'empresa dels Sumarroca per vulneració del dret de vaga
emte cgt
emte cgt

Emte ha denunciat set dels treballadors que té a Constantí perquè, suposadament, van impedir el dret del treball, segons ha difós el sindicat CGT.

Emte Service, empresa dels Sumarroca integrada al grup Comsa-Emte, esquitxat pel cas del 3%, ha denunciat, entre ells, quatre membres del comitè de vaga i dos delegats sindicals, que formen part de la lluita contra les retallades de salaris i de drets laborals que els representants dels treballadors retreuen a l’empresa.

Aquest mes de novembre, Emte ja ha estat sancionada per la Inspecció de Treball per una triple vulneració del dret de vaga. El 24 de novembre, coincidint amb el primer judici contra Emte, està prevista una concentració a les portes del Jutjat social número 1 de Tarragona, per oferir suport als denunciats, en el marc d’una jornada de vaga.

Els vaguistes de la CGT, que van encetar aquesta lluita el juny, troben que l’empresa vol criminalitzar la seva protesta i atemorir-los perquè no s’organitzin i lluitin. Reclamen la retirada de les denúncies.

Assenyalen que Emte “no respecta els drets democràtics més elementals, cosa comprensible veient la seva vinculació amb trames de corrupció com els casos Pujol i el del 3%, i la seva falta completa d’escrúpols a l’hora d’obtenir contractes milionaris amb l’administració pública, fent-se d’or a costa de l’erari públic, mentre precaritzen l’ocupació dels seus treballadors”. “Que tornin els diners saquejats i amb això es mantinguin les condicions dels treballadors”, proclamen.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari