On viurà la popular Alicia Sánchez-Camacho?

Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

Com a número tres de la llista del PP per Barcelona, Alicia Sánchez-Camacho té un lloc assegurat al Congrés dels Diputats en la pròxima legislatura. Per aquest motiu, ha decidit anar-se’n a viure a Madrid amb Manolo, el seu fill.
 

Com que els sondejos electorals deixen els populars catalans sense cap escó al Senat per la demarcació de Barcelona i com que, pels mals resultats del 27-S, tampoc tindran senadors per designació autonòmica, Sánchez-Camacho sabia de fa temps que no tenia cap possibilitat de continuar en la cambra alta la pròxima legislatura.
 

Davant aquest panorama, la direcció del PP espanyol s’ha apiadat de Sánchez-Camacho, mare soltera amb hipoteca, i l’ha col·locat en un honrós tercer lloc, per darrere del ministre Jorge Fernánez Díaz i de Jorge Moragas, perquè gaudeixi de l’escó al Congrés.
 

Sánchez-Camacho està satisfeta, però encara ho deu estar més Xavier García Albiol: serà el nou president del PP català i tindrà la seva antecessora a 600 kilòmetres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.