Neix MOBcat com a contrapoder a les polítiques de Territori

Les plataformes viàries s'organitzen per combatre el "tracte de favor a les concessionàries"
Representants de MOBcat
Representants de MOBcat

Rere l’objectiu principal de combatre l’alta sinistralitat que tenen algunes “vies amb alts índex de trànsit i una infraestructura de baixa qualitat“, representants de nou plataformes vinculades a lluites per millorar la mobilitat viària a Catalunya s’han reunit a Sabadell aquest dissabte per debatre accions i estratègies de treball comú.

En la trobada s’ha acordat la creació del grup promotor de la Unió de Plataformes de Mobilitat de Catalunya (MOBcat), que exercirà un contrapoder a les polítiques impulsades pel Departament que dirigeix Santi Vila.

Segons expliquen les entitats en un comunicat, la nova plataforma nacional reivindicarà solucions per “l’statu quo que impera en molts territoris del país, com les condicions i tracte de favor que les concessionàries d’autopistes han adquirit”.

Mobcat són No més morts a la C-55, No vull Pagar C-32, Aturem la C-32, Coordinadora Preservem el Maresme, Plataforma Estació Premià, Prou Peatges Maresme, ADENC, novullpagar.cat i Prou Peatges.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari