Josep i Pere Pujol marxen després de sumar 6 hores declarant

El jutge els deixa a tots dos, imputats, en llibertat sense mesures cautelars
josep i pere pujol
josep i pere pujol

Josep i Pere Pujol Ferrusola han declarat aquest divendres com a imputats en el cas que instrueix sobre els negocis del seu germà Jordi el jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata. En concret, sobre la col·laboració que se’ls atribueix en la suposada trama familiar menada pel fill gran de l’expresident de la Generalitat.

Josep i Pere han declarat, respectivament, durant quatre hores i mitja i una hora i mitja, assistits per l’advocat Cristóbal Martell, davant la fiscal anticorrupció Belén Suárez i el jutge De la Mata, que els ha deixat en llibertat sense decretar mesures cautelars.

D’altra banda, durant els escorcolls del passat 27 d’octubre, publica Vozpópuli, es van trobar agendes personals a casa de Josep Pujol que contenien anotacions manuscrites sobre diners, comptes bancaris i contactes empresarials. Segons el mateix digital, els investigadors que les han analitzat sospiten que Josep Pujol, que ha comentat als mitjans “tot bé” quan ha acabat de declarar, va efectuar freqüents desviaments de fons a la seva única filla, de 20 anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides