Baños a Mas: “Ho tenim a tocar i no ho deixarem passar”

La CUP, però, torna a rebutjar la investidura del president
baños mas
baños mas

La CUP ha repetit aquest dijous, durant la segona sessió parlamentària que debat la investidura del president en funcions, que torna a rebutjar la candidatura d’Artur Mas. Però “és un ‘no’ tranquil, no és un ‘no’ enrocat”, ha dit el cap de files cupaire, Antonio Baños, per mantenir obertes les portes de l’acord.

Després de la reunió, durant la vigília del debat, entre representants de Junts pel Sí i la CUP, Baños ha dit a Mas: “Ho tenim a tocar, i no ho deixarem passar”.

“Sabem perfectament que la feblesa històrica ha estat la discòrdia en moments claus. Ho sabem perquè, a més, venim de l’esquerra. Que ningú ens doni lliçons d’unitat”, ha manifestat Baños, per estirar les orelles a l’entorn de JxS: “Les gesticulacions públiques i les acusacions agraden molt a Madrid però ens afebleixen”, ha al·ludit a la pressió mediàtica engegada per empènyer la CUP a acceptar la investidura de Mas.

La darrera intervenció del cupaire, “Una mica més de respecte, que som l’única força de l’hemicicle que no està en cap jutjat per corrupció”, ha estat rebuda amb enuig per CSQP i per C’s, malgrat que Baños ha recordat a aquests darrers el cas de Jordi Cañas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides