L’exesposa del Júnior movia una dinerada a Andorra

Va treure 4 milions d'euros en efectiu en un any
merce girones
merce girones

Les dades bancàries delaten la participació de Mercè Gironès en les dinàmiques andorranes que els investigadors atribueixen al seu exmarit, Jordi Pujol Ferrusola. Disposava de dos comptes propis a Andorra i va extreure 4 milions d’euros en efectiu en només un any -entre el desembre del 2002 i el novembre del 2003-, publica aquest dijous Okdiario.

Aquest cash procedeix d’un dipòsit que, segons la mateixa informació, fou obert el 1998 i es mantingué operatiu fins el 2012, l’any que l’amant de Jordi Pujol jr., Vicky Álvarez, va denunciar les activitats del primogènit de l’expresident de la Generalitat. Gironès també disposava, com a única titular, d’un altre compte obert el 1997.

El matrimoni, que va deixar enrere aparentment una crisi a finals dels anys 90, emprava Andorra com a caixer. Gironès va treure gairebé un milió d’euros a finals del 2002, un altre milió l’abril del 2003, mig milió l’octubre del mateix any, un altre milió addicional el mateix mes i, a més, gairebé 360.000 euros el novembre del 2003, segons la informació d’Okdiario, que també indica que en algun cas va enviar un tercer per retirar cash d’Andorra.

La disposició per part de Gironès de grans sumes no es limita al país dels Pirineus. També va ordenar pagaments a l’Argentina relacionats amb un negoci que se sospita que va servir per blanquejar capitals, publica el mateix digital citant fonts de la investigació sobre el fill gran de l’expresident Jordi Pujol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides