El TC invalida la resolució independentista

I avisa 21 alts càrrecs, entre els quals Mas i Forcadell, que podrien ser perseguits penalment si desobeeixen
tc
tc

El Tribunal Constitucional ha admès, aquest dimecres després de la sessió extraordinària, el recurs d’inconstitucionalitat presentat pel Govern espanyol, fet pel qual ha quedat suspesa la vigència de la resolució independentista aprovada dilluns al Parlament.

21 alts càrrecs del Govern i el Parlament, entre els quals els presidents de les dues institucions, rebran una notificació de la resolució que els avisa que podrien ser suspesos de les seves funcions i perseguits penalment per desobediència, en cas de no acatar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides