El Parlament rebutja Mas

CUP i JxS s'emplacen a seguir negociant, a l'espera de la votació de dijous
Artur Mas al Parlament
Artur Mas al Parlament

S’ha complert el guió previst i només els representants del grup Junts pel Sí han donat suport a la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat. El dirigent ha perdut el debat perquè la resta de grups han rebutjat la seva candidatura. La votació d’aquest dimarts al Parlament: 62 vots a favor i 73 en contra, inclosos els 10 diputats de la CUP, malgrat que Mas ha visibilitat durant el debat el seu perfil més socialdemòcrata.

“Ningú és imprescindible. Si algú en algun moment pensés que és imprescindible, que se’n vagi cap a casa i descansi. A vostè li diem, president, torni dijous”, ha manifestat el diputat de la CUP, Antonio Baños. Mas ha recollit el guant i ha emplaçat els cupaires a seguir negociant per tal de replantejar la seva negativa a investir-lo.

El president en funcions necessitarà, en el debat i votació d’aquest dijous, una majoria simple –més vots a favor que en contra- per ser reelegit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides