CUP i CSQP tanquen la porta a Mas

El mateix dia que C's, PSC i PP demanen empara exprés al TC per bloquejar la resolució independentista
Baños i Gabriel amb la presidenta Forcadell
Baños i Gabriel amb la presidenta Forcadell

La CUP ha formalitzat aquest dimecres, en una trobada amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, allò que fa setmanes que repeteix: que no investiran Mas com a president de la Generalitat “en cap de les declinacions possibles”, ha dit el diputat Antonio Baños després de la trobada.

“Entre el sí a Mas i el no a Mas hi ha possibilitats millors, de consens”, ha explicat Baños, per a qui aquestes alternatives passen per “noms nous, sense noms del passat”. La reunió entre Forcadell, Baños i la també cupaire Anna Gabriel ha durat una hora i quart. La presidenta de la cambra també ha rebut aquest dimecres Lluís Rabell, de CSQP, qui també ha rebutjat el suport del seu grup per investir Mas.

Dijous seguiran les reunions de Forcadell amb les resta de dirigents. Aquest dimecres, Arrimadas (C’s), Iceta (PSC) i Albiol (PP) s’han fet la foto plegats al Constitucional, on han acudit per demanar empara exprés perquè el Tribunal impedeixi que el proper Ple parlamentari de dilluns debati i voti la resolució que dóna el tret de sortida a la ruptura de Catalunya amb l’Estat espanyol.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari