Revifa la peça del cas Innova que apunta cap a Gordó i Ruiz

Josep Prat, exdirector d'Innova i expresident de l'ICS, declara el 10 de novembre
Josep Prat, expresident de l'ICS
Josep Prat, expresident de l'ICS

Diego Álvarez de Juan, el jutge instructor del cas Innova, ha reactivat una de les peces amb més càrrega política. Es tracta de la peça separada desena, referent als correus electrònics en els quals l’advocat de Josep Prat, exdirector d’Innova i expresident de l’ICS, demanava al conseller de Salut, Boi Ruiz, que pagués el cost de la defensa de Prat.

Mitja dotzena de correus es troben en el punt de mira. Foren remesos al conseller Ruiz, a Prat i a Germà Gordó, actual conseller de Justícia i en aquell moment secretari del Govern de la Generalitat, qui va respondre a un d’ells: “Boi, no em vas dir que estava resolt?”.

El jutge ha citat a declarar Prat, imputat per prevaricació i malversació de diners públics, el 10 de novembre.

Segons un informe de la Guàrdia Civil, hi ha “dubtes raonables” sobre si la Generalitat va pagar la defensa del seu exalt càrrec.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari