#Solvayenlluita aplega 300 persones

Demanen responsabilitat a la direcció de l'empresa i a Indústria per evitar el tancament de la química de Martorell
Concentració de suport als treballadors d'Inovyn Solvay a Martorell
Concentració de suport als treballadors d'Inovyn Solvay a Martorell

Unes 300 persones han respost aquest dimarts la convocatòria dels treballadors de la empresa química Inovyn Solvay i han marxat des de la seu de la multinacional a Martorell fins a l’ajuntament del municipi per protestar contra la política de “revisions urgents” anunciada per la direcció.

L’acció és una mesura de protesta organitzada pel comitè d’empresa, que recela del silenci tant dels responsables de la multinacional com del ministeri d’Indústria. La plantilla sí que ha rebut el suport de diversos dirigents de JxS, CSQP, PSC i CUP.

El comitè exigeix a l’empresa química que prengui les mesures necessàries per garantir tots els llocs de treball, que pengen d’un fil des de l’anunci d’Indústria d’excloure per “qüestions tècniques” Inovyn Solvay de la subhasta per al proveïment d’energia de la xarxa Red Eléctrica per a grans empreses.

Aquest fet ha suposat la pèrdua de les bonificacions per a l’empresa, d’uns 50 milions d’euros, que veu perillar així el seu funcionament. Un hipotètic tancament suposaria la pèrdua de 336 llocs de treball directes i d’uns 2.000 indirectes.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari