Una presó preventiva per la darrera operació Pandora

El jutge dictamina llibertat sota fiança per als altres 10 detinguts
Manifestació contra l'Operació Pandora, aquest dimarts a Gràcia
Manifestació contra l'Operació Pandora, aquest dimarts a Gràcia

El jutge de l’Audiència Nacional, Juan Pablo González, ha dictaminat aquest divendres presó preventiva per a una de les 9 persones detingudes en el marc de la segona fase de l’Operació Pandora. Després de prendre declaració als detinguts, el jutge ha acordat cinc llibertats sota fiança de 5.000 euros, i una amb fiança de 4.000 euros. Dos dels detinguts dimecres passat han quedat en llibertat sense fiança.

La primera fase d’aquesta operació contra l’activisme llibertari va acabar amb 11 detencions. Després d’un mes i mig en presó preventiva, el jutge va deixar els detinguts en llibertat sota fiança i l’obligació de visitar periòdicament el jutjat.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari