Vilarrubí encapçala la ‘rebel·lió’ culé de les estelades

El vicepresident institucional del Barça dóna per tancada la via diplomàtica amb la UEFA
vilarrubí
vilarrubí

El FC Barcelona considera esgotada la via diplomàtica amb la UEFA pel que fa a les sancions imposades per l’organisme rector del futbol europeu al club blaugrana per l’exhibició d’estelades, la darrera de les quals, una multa de 40.000 euros corresponent al partit d’aquesta temporada amb el Bayer Leverkusen, s’ha conegut aquest dilluns.

En sengles aparicions radiofòniques les darreres hores, a Catalunya Ràdio i Rac1, el vicepresident segon i responsable de l’àrea de relacions internacionals i institucionals, Carles Vilarrubí, s’ha erigit en portaestendard de la directiva i ha assegurat que, a partir d’ara, “serem contundents” amb la UEFA.

Segons Vilarrubí, ha estat una pèrdua de temps mirar de negociar i “fer pedagogia” amb “aquesta UEFA”, sobre la qual ha dit que no els agrada. A més, ha acusat la UEFA d’anar al Camp Nou a fer mullader. A un delegat de l’organisme, ha explicat, “el vaig veure fer fotos a l’Estadi en el minut 17:14. Venia amb la idea apresa, a buscar bronca”.

El Barça, que recorrerà al Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS) i no descarta acudir a la justícia ordinària suïssa, seguirà pagant multes, si res no canvia, perquè no pensa impedir que els socis mostrin estelades. Així doncs, es tensarà més la corda amb una institució, la UEFA, que té el seu president, Michel Platini, suspès per l’escàndol del cobrament d’un suposat “pagament deslleial” abonat pel president de la FIFA, Joseph Blatter. Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola i vicepresident primer de la UEFA, assumeix les tasques de Platini mentre dura aquesta suspensió.

Vilarrubí troba que, com a soci, no li poden prohibir la via ordinària. “Jo ho faria, i ja li dic ara que tota la directiva també, així com molts socis”, ha assegurat. Per la seva part, el vicepresident tercer del Barça, Jordi Mestre, ha assegurat que “lluitarem fins al final” i que el club “no limitarà a l’afició que expressi la seva opinió”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides