On va esmorzar Pilar Rahola el 12 d’Octubre?

rahola 8tv
rahola 8tv

Ella mateixa ho explica en la seva columna a La Vanguardia. Aquest 12 d’octubre, festivitat de la hispanitat i de les Pilars, a Pilar Rahola la van convidar a esmorzar al mas Perafita, situat entre Cadaqués i el Port de la Selva.

En un article intranscendent, titulat Elogi del badar, en el qual reflexiona sobre l’art de perdre el temps, Rahola deixar anar com qui no vol una referència al mas Perafita, una antiga masia que fa de restaurant, allotjament rural i celler de vins que és propietat de la família Martín Faixó, amb els quals manté una relació d’amistat.
 

Un membre d’aquesta família és Rafel Martín Faixó, que va ser notícia l’abril de l’any passat quan va denunciar que havia estat agredit per la Policia Nacional durant la final de la Copa del Rei que va disputar el Barça i el Real Madrid a l’estadi de Mestalla, a València. Rafel Martín va relatar que els agents el van estomacar després de dir-li “te vas a enterar, catalán de mierda”.
 

Pilar Rahola va sortir en defensa d’aquest jove amb articles, també mitjançant la seva pàgina de facebook i a 8TV. En aquest últim canal, Rahola es va declarar amiga de la família i va anunciar que en aquest cas s’aniria fins al final, “si convé, a Estrasburg”.
 

El pare del jove agredit, Rafael Martín Mota, va ser regidor d’ERC a Cadaqués i president de la comissió de control de Caixa Girona abans que aquesta entitat fos absorbida per La Caixa. També formava part de la candidatura de Joan Laporta en les últimes eleccions a la presidència del Barça i, en cas d’haver guanyat, Rafael Martín Mota s’hauria integrat a la seva junta.
 

La seva filla, Ester Martín Faixó, va ser regidora d’ERC a Cadaqués la passada legislatura.
 

Una família de patriotes i laportistes, com Pilar Rahola.

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari