Qui ha fet la carrera més meteòrica a Ciutadans?

Título de la imagen

Sonia Sierra Infante. No havia ocupat mai cap càrrec electe, però, des del maig passat, en menys de cinc mesos, ha estat regidora de l’Ajuntament de Barcelona, portaveu del seu partit a la Diputació i, arran de les eleccions del 27-S, serà diputada al Parlament de Catalunya. La nova parlamentària ha anunciat que deixarà les actes de regidora –anava de número dos a la llista municipal, per darrere de Carina Mejías– i de diputada provincial. La seva estrena en política ha estat apoteòsica: Ajuntament de Barcelona, Diputació i Parlament.

En l’últim any, Sonia Sierra ha passat per un munt de platós de televisió. Albert Rivera vol que sigui una de les cares mediàtiques del partit.
 

És fundadora i membre destacada del col·lectiu Puerta de Brandenburgo, impulsat per un grup de professors que intenten desmuntar els arguments de l’independentisme català.
 

Aquesta terrassenca, de 42 anys, és doctora en Filologia Hispànica i, fins ara, havia treballat com a professora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha escrit alguns assajos, com Humor y crítica social en la red en el entorno del 15-M, i una curiosa tesi doctoral sobre l’escriptora Elvira Lindo. Una cosa que pocs saben és que també escriu poesia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari