Messi no dribla la banqueta dels acusats

L'Advocacia de l'Estat, al contrari que la Fiscalia, acusa el futbolista de ser coautor de tres delictes
messi
messi

Lionel Messi i el seu pare, Jorge Horacio Messi, aniran a judici per la presumpta defraudació de 4,1 milions d’euros en les declaracions de l’IRPF del 2007 al 2009.

Malgrat que la Fiscalia havia decidit no acusar Leo Messi, per entendre que no coneixia el frau que hauria comès el seu pare, l’Advocacia de l’Estat ha mantingut l’acusació contra tots dos, per la qual cosa el jugador estrella del FC Barcelona seurà a la banqueta en un judici penal que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú.

L’Advocacia de l’Estat, que representa l’Agència Tributària en aquest procés, considera Leo Messi coautor de tres delictes de frau i demana per a ell 22 mesos i mig de presó. Per bé que admet que el futbolista argentí és “profà” en qüestions tributàries, troba que no pot ignorar que part dels guanys que obté per explotar la seva imatge procedeixen d’empreses radicades a paradisos fiscals.

Al capdavant de l’Advocacia General de l’Estat, òrgan integrant en el Ministeri de Justícia, hi ha Marta Silva de Lapuerta, exsecretària general del Reial Madrid, que és filla d’un ministre d’Obres Públiques del dictador Francisco Franco, Federico Silva Muñoz, i neboda de l’extresorer del PP Álvaro Lapuerta, imputat en el cas Gürtel.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari