Bosch plega com a president de SCC

Addueix motius personals i professionals dies després de rebre una querella que li atribueix amenaces i insults a coneguts independentistes
bosch scc
bosch scc

“Després de dos anys d’intensa dedicació dels primers presidents, José Rosiñol i Josep Ramon Bosch, així com la vicepresidenta Susana Beltrán, han comunicat el seu desig de fer un pas al costat per raons d’índole personal i professional“. Amb aquestes línies, l’entitat antiindependentista i defensora de la unitat d’Espanya a Catalunya Societat Civil Catalana (SCC) ha anunciat aquest dilluns que Bosch deixa de ser el seu president.

Ha obviat això sí, que pocs dies abans va rebre una querella del grup de juristes Drets, que atribueixen a Bosch insults i amenaces mitjançant un perfil fals de Facebook contra conegudes personalitats alineades amb l’independentisme.

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Manresa ha ja obert diligències prèvies contra Bosch, va publicar El Món, arran de la querella de Drets.

Rafael Arenas, fins ara vocal, és el nou de president de SCC, que convocarà pròximament una assemblea general de socis. Pel que fa a la tasca de Bosch i la resta de membres que deixen la junta directiva de SCC després de les eleccions del 27-S, el comunicat d’aquesta entitat “reconeix l’enorme esforç de les persones que abandonen la seva tasca al capdavant de la nostra associació i agraeix la seva disposició a seguir col·laborant amb l’entitat en la mesura de les seves possibilitats”.

SCC, en campanya
La Junta Electoral Provincial de Barcelona va ordenar la retirada de la campanya de SCC “Posem fi el separatisme” mitjançant una resolució emesa el 27 de setembre, dia de la votació. Aquest òrgan va considerar que SCC havia anat més enllà de la llibertat d’expressió i havia vulnerat la llei electoral fent una “campanya electoral organitzada”.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari