Demanen al futur Govern que retiri l’acusació en processos de repressió política

La Xarxa de Familiars de Detingudes espera, a partir del 28-N, un "control efectiu" dels procediments policials
Xarxa anti-repressió de familiars de detingudes
Xarxa anti-repressió de familiars de detingudes

La Xarxa Anti-repressió de Familiars de Detingudes ha enviat una carta a les formacions polítiques que es presenten el 27-S per demanar, a aquelles que formin part del nou marc parlamentari i al futur Govern, el compromís que la Generalitat es retiri com a part acusatòria en els judicis. També insten el Parlament a donar suport a la reivindicació d’amnistia per a les persones condemnades.

El comunicat inclou la petició perquè les formacions polítiques es comprometin a “eradicar la impunitat amb què actuen les forces de seguretat –detencions aleatòries i arbitràries i maltractaments diversos-, i a combatre les irregularitats que es van produint en els processos judicials –condemnes sense proves objectives i la vulneració del dret de presumpció d’innocència-“.

La Xarxa recorda les formacions que “els nostres fills i filles no són criminals, són dissidents“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides