Destapen el ‘truc’ gabonès de Jordi Pujol jr.

Va moure diners amagant-los en valises diplomàtiques, publica Interviú
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Valises diplomàtiques i diplomàtics del Gabon van ajudar Jordi Pujol Ferrusola a treure diners de les fronteres espanyoles, segons informes d’Intel·ligència en mans de la Policia citats per la revista Interviú.

Aprofitant que no es permet retenir aquestes valises ni inspeccionar-ne el contingut, el fill gran de l’expresident de la Generalitat va començar a emprar els seus contactes al Gabon cap al 2012 perquè els seus diners pugessin escapar, cita la mateixa informació. El detonant d’aquest comportament per part de Jordi Júnior va ser, suposadament, la denúncia de la seva examant, Vicky Álvarez.

El dinamitzador gabonès
El Gabon és una parada destacada de la trajectòria com a “dinamitzador econòmic” de Jordi Pujol Ferrusola. Com va publicar El TRIANGLE, el primogènit de l’expresident de la Generalitat va fer negocis amb la ‘dictablanda’ presidida pels Bongo, pare i fill, i es va plantejar la possibilitat de comprar el títol de cònsol honorari. Entre les seves operacions gaboneses destaca el cobrament de 650.000 euros per una suposada intermediació en l’electrificació de més d’una trentena de poblats.

A més, com va revelar aquest setmanari, Jordi jr. es va comunicar per correu electrònic amb Ali Bongo poc després que esdevingués president de la república africana per oferir-se com a intermediari perquè “empreses espanyoles i sobretot catalanes” portessin a terme els projectes que havia promès en la campanya electoral. Jordi Pujol Ferrusola oferia subministraments de serveis i equipaments en sis àrees: protecció civil, sanitat, hostaleria, minicentrals hidroelèctriques, mobiliari urbà i habitatge social.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari