Destapen la col·lecció de rellotges de luxe i joies del Júnior

Jordi Pujol Ferrusola i la seva esposa van denunciar-ne el robatori fa dos anys
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Joies i rellotges d’alta gamma, de firmes com Audemars Piguet, Cartier o Bulgari, foren sostretes al matrimoni format per Jordi Pujol Ferrusola i Mercè Gironès, que va denunciar el robatori fa dos anys i va remetre les factures dels productes de luxe a la seva companyia asseguradora. Aquesta documentació, revelada aquest dilluns pel digital El Español, mostra que el gust pel col·leccionisme del fill primogènit de l’expresident Pujol no es limitava als cotxes d’alta gamma, taxats en 1,582 milions d’euros per l’Agència Tributària.

Els objectes van desaparèixer, suposadament, del domicili que la parella té a Barcelona. Entre ells hi ha un Audemars Piguet, model Royal Oak, adquirit a la joieria Rabat del Passeig de Gràcia de Barcelona. El seu preu de compra va ser 13.800 euros i ara costa 17.700, segons la mateixa informació. A més, Mercè Gironès va informar l’asseguradora del robatori de dos Cartier, valorats en 3.870 i 4.600 euros i també es va informar de la pèrdua de dos articles de Bulgari de 900 euros cadascun.

Els cotxes
Jordi Pujol jr. té la seva col·lecció de cotxes d’alta gamma en un garatge del polígon Buvisa de Teià (El Maresme). Va assegurar haver pagat una mitjana de 10.000 euros per cadascun dels vehicles, entre els quals hi ha un Porsche 911 Carrera amb la senyera pintada, un Lamborghini Miura valorat en 562.994 per Hisenda i models de Ferrari, Lotus, Mercedes-Benz, Jaguar i, fins i tot, un Seat 600 modificat.

En la seva compareixença a la Comissió sobre el Frau i la Corrupció del Parlament de Catalunya, el Júnior va repassar la seva col·lecció i, malgrat haver omès algun exemplar, va sorprendre amb l’explicació de la compra d’un Ferrari Testarossa l’any 2013. “Vaig comprar un Testarossa per una certa amistat, encara que no em feia cap il·lusió”, va declarar.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari