Romeva, el plasma de Mas

Tan criticar el president del PP i del Govern espanyol, Mariano Rajoy, per amagar-se darrera una pantalla de televisió de plasma per no fer front a les preguntes dels periodistes i a Catalunya, la candidatura ‘Junts pel Sí’ acaba d’importar i perfeccionar el sistema.

Per no retre comptes de la gestió de govern, el candidat a la presidència de la Generalitat d’aquesta llista, Artur Mas, no donarà la cara durant la campanya electoral sinó que ho farà una altra persona, que es diu Raül Romeva. Romeva no té res a veure amb la gestió de govern d’Artur Mas els darrers tres anys. La qualitat de vida i els drets socials dels catalans han estat durament retallats durant aquests tres anys i també en els dos anteriors, així mateix transcorreguts sota la presidència de Mas.

Mas s’ha amagat en el quart lloc d’aquesta llista i se n’ha anat de vacances. Ha tingut temps, però, per telefonar Romeva per recordar-li que ell és només una persona interposada entre ell i la presidència de la Generalitat. Potser no li van explicar bé quan el van fitxar. Per això li han hagut de recordar en un parell d’ocasions quina és la seva funció en aquesta maniobra política.

S’entén que les altres candidatures reclamin que als debats electorals hi participi Mas i no Romeva. Què contestarà Romeva quan li exigeixin explicacions per les retallades socials o per les persones que han mort a les llistes d’espera del conseller Boi Ruiz?

Podríem suggerir-li un antològic ‘Això no toca’, en homenatge al president delinqüent confés i ara desaparegut Jordi Pujol, que, clar, votarà la llista de Romeva i Mas.

Si Artur Mas no rectifica i accepta donar la cara en aquests debats, caldrà veure com els titulen els mitjans que els convoquin. Sempre han estat presentats com a “Debat entre els candidats a presidir la Generalitat“. M’imagino el de TV3: “Independència Sí o No. Debat entre els caps de llista del 27S”.

I el Col·legi de Periodistes que digui missa!

Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.