Quants regidors de l’Ajuntament de Barcelona són fidels a Duran?

Título de la imagen
Título de la imagen

Només Sònia Recasens, si bé queda per veure si posa les banyes a Duran Lleida quan es convoqui el ple extraordinari per votar l’adhesió de l’Ajuntament de Barcelona a l’Assemblea de Municipis per la Independència (AMI).

Aquest ple extraordinari l’han demanat ERC, CUP i CiU, formació aquesta última per la qual es va presentar Recasens en les municipals del maig passat. Quan es faci la votació sobre l’adhesió a l’AMI, que probablement serà entre la Diada i el 27-S, Recasens tindrà tres opcions: votar en contra, a favor o abstenir-se. Fonts convergents apunten que esperen que ho faci favorablement o, per evitar tensions amb Duran, que s’abstingui.
 

En les últimes eleccions municipals van sortir elegits dos regidors d’Unió que es van presentar en la llista de CiU: Sònia Recasens, que s’ha mantingut en el comitè de govern del partit, i Gerard Ardanuy, que s’ha passat a Demòcrates de Catalunya tal com ho fa constar en el seu bloc.
 

Per cert, com a regidor president del districte de Gràcia, Ardanuy explica tot cofoi aquests dies de festa major que ja no està a Unió, sinó a Demòcrates de Catalunya.
 

En canvi, Recasens gairebé no es deixa veure. Segons s’explica, no és pel fet d’haver quedat aïllada dins del grup de CiU, sinó per un escàndol que va esclatar poc abans de les últimes municipals, quan va transcendir a la premsa que, com a segona tinent d’alcalde i presidenta de Barcelona Serveis Municipals (BSM), això en l’anterior mandat, va concedir un contracte de 180.000 euros a l’empresa de la seva germana.
 

El 25 de març passat, dos mesos abans de les eleccions, Barcelona Serveis Municipals, l’empresa pública que presideix Sònia Recasens, va adjudicar el servei per minimitzar el robatori de bicicletes a la ciutat a una unió temporal d’empreses (UTE) liderada per Vadecity, de la qual Marta Recasens, la germana de l’aleshores tinent d’alcalde, n’és administradora. Curiosament, Vadecity va començar l’activitat l’abril de 2014, un mes abans que BSM convoqués el concurs d’idees per optar a l’adjudicació. Aquest afer sembla que ha quedat en l’oblit i, per si de cas, la regidora Recasens, ara en l’oposició, prefereix no fer soroll, no fos cas que algú li recordi el contracte de l’empresa de la seva germana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides