Pràctiques “obscures” a TMB

La CGT demana explicacions a l'empresa de transports per la pèrdua de la gestió del metro de Porto
Transport Metropolità (recurs)
Transport Metropolità (recurs)

El Govern portuguès ha retirat a Transports Ciutat Comtal (TCC), una societat constituïda l’any 91 per TMB i Moventia, la gestió del metro de Porto per la falta del pagament d’uns 20 milions d’euros. TCC havia guanyat el concurs i havia entregat un aval de 17 milions d’euros, que ningú sap on han anat a parar.

El sindicat majoritari al metro de Barcelona, la CGT, exigeix a la direcció de TMB que “expliqui en quines aventures especulatives fora de la ciutat s’està invertint el diner públic”. “Cap directiu ni cap responsable polític ens ha donat explicacions”, afirmen des del sindicat.

La CGT informa que TMB du a terme operacions similars a la del metro de Porto, on la gestió dels transports hauria donat uns beneficis de 400 milions d’euros en 10 anys, a Lisboa, El Caire o Panamà. I acusa els directius i tècnics del Metro d’actuar com una “comissió de servei amb total falta de transparència”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides