Busquen un grup de violents a Gràcia

La policia rastreja les pistes de dues pallisses a joves durant la matinada
Dos membres de la policia municipal de Barcelona
Dos membres de la policia municipal de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana investiguen una agressió, la matinada de diumenge a Travessera de Gràcia amb Passeig de Sant Joan, arran de la qual un jove de 27 anys va perdre un ull. La policia associa, per la manera d’actuar del grup, aquest succés amb una altra pallissa ocorreguda la matinada de dimecres també al barri barceloní, segons ‘El Periódico‘.

Segons les fonts citades pel diari, es descarta una baralla entre bandes i en cap dels dos casos es va produir un robatori. La primera agressió es va originar al carrer Joan Blanques tocades les 4 de la matinada. Els atacants van perseguir amb pals un grup de joves i en van apallissar un parell. La segona agressió, la matinada de dimarts a dimecres, va ser a Passeig Sant Joan amb Diagonal.

La policia augmentarà la vigilància al barri fins que acabin les festes. Paral·lelament, companys de la persona més malparada per l’agressió demanen l’ajuda de testimonis per identificar els violents.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.