Desmunten el suposat 92,5% de compliment de programa del PP

L'hemeroteca desmenteix la xifra i les xarxes reaccionen amb humor
Tuit del PP
Tuit del PP

L’estrena, el juliol, de la web ‘CumPPlimos’ mitjançant la qual el Partit Popular afirma haver complert el 92,5% del seu programa electoral s’ha girat en contra dels populars. Els internautes han cercat aquest dimecres documents a l’hemeroteca que desmunten alguns dels punts del discurs popular, amb l’etiqueta #PPopulistaEs.

Una de les retallades que deixa en evidència l’incompliment del programa afecta la Dependència. A principi de legislatura, el PP assegurava que “Sanitat, Educació, Pensions i Dependència són intocables”, i la ministra Pastor afegia que la llei de Dependència era “sagrada per al PP”. Segons eldiario.es, 4 de cada 10 dependents està pendent de rebre pensions.

El PP ha reaccionat a l’allau de internautes que contraposaven l’hemeroteca amb el suposat compliment del programa i ha replicat l’etiqueta #PPopulistaEs amb #cumPPlimos. El missatge ha estat contestat tantes vegades que l’etiqueta #PPopulistaES s’ha convertit en la primera tendència a Twitter a Espanya durant aquest dimecres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides