On coincideixen ara Artur Mas i David Madí?

David Madí

Al Liceu, però no a les llotges, sinó darrere les bambolines: Artur Mas és el president d’honor del patronat de la Fundació Gran Teatre del Liceu, precisament per la seva condició de president de la Generalitat, i el seu amic i històric col·laborador David Madí és un destacat membre del Consell de Mecenatge d’aquesta institució cultural de les Rambles.

David Madí apareix com el principal impulsor d’un projecte gastronòmic que preveu obrir un restaurant de luxe en la sisena planta del teatre i una gelateria a la planta baixa, a l’actual Espai Liceu, on ara hi ha una cafeteria, i en aquesta aventura compta amb la col·laboració d’un grup d’inversors i dels famosos germans Roca, del Celler de Can Roca, de tres estrelles Michelin i considerat el millor del món per la revista Restaurant Magazine.

David Madí va ser cap de gabinet d’Artur Mas quan era conseller d’Economia, secretari de Comunicació de l’últim govern de Jordi Pujol –es va veure obligat a dimitir per cuinar enquestes–, portaveu de Convergència i director de la campanya electoral del 2010 que va portar CiU a la presidència de la Generalitat. Quan Artur Mas va ser investit president, Madí va abandonar la política i se’n va anar a l’empresa privada. Poc després va constituir dues consultores, a través de les quals vehicularà les inversions en el projecte gastronòmic del Liceu.
 

Els promotors ja disposen de les autoritzacions municipals, atorgades abans que Xavier Trias deixés l’alcaldia de Barcelona i se suposa que Artur Mas, com a president d’honor del patronat del Liceu, estava al corrent dels plans de qui durant anys va ser el seu protegit.
 

Com a president del Consell Assessor d’Endesa a Catalunya, empresa que figura com a mecenes del Liceu, David Madí acostuma a acudir als actes institucionals del teatre, especialment quan hi va el president de la Generalitat: per exemple, el setembre de l’any passat, quan el Liceu va convocar un sopar de gala per agrair l’aportació dels mecenes. En un futur, aquests sopars segurament es faran al restaurant de Madí

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari