Mendes es casa amb Laporta de convidat

L'expresident del Barça va contactar amb el representant portugés mesos enrere per preparar l'assalt al Camp Nou
j laporta
j laporta

A la llista de celebritats que han assistit aquest cap de setmana al casament de Jorge Mendes no hi havia només les figures futbolístiques que aquest portuguès representa. A la cerimònia hi estaven convidats diversos alts mandataris de clubs fonamentals en els negocis de Mendes, com el president del Real Madrid, Florentino Pérez, i l’amo del Chelsea, Roman Abràmovitx, a més de dues persones amb qui va mantenir converses per intentar l’assalt al Camp Nou, un feu on no toca poder: Peter Lim i Joan Laporta.

Com va publicar EL TRIANGLE el passat 28 de maig (núm. 1179), Joan Laporta, necessitat de diners per intentar recuperar la presidència de Barça, va recórrer al seu amic Mendes, ben connectat amb el milionari president del València, Lim.

Mendes, que té una enorme influència sobre el Real Madrid i el Chelsea (és representant de José Mourinho, Cristiano Ronaldo, Pepe, James Rodríguez i Falcao, entre altres), no ‘entrarà’ al Barça de la mà de Laporta a curt termini, però el vincle personal ente ell i Laporta es manté vigent, com demostra la invitació al casament.

Laporta s’ha amagat, pràcticament, des que fou derrotat en les eleccions a la presidència del Barça per Josep Maria Bartomeu. La nit de la contesa electoral va lamentar no haver pogut evitar que el Barça tingués un president imputat i, recentment, ha escomès la junta directiva per la seva reacció a la sanció de la UEFA per l’exhibició d’estelades a la final de la Lliga de Campions.

L’expresident del Barça, fora de joc en la política i el futbol, això sí, no es rendeix. Aquest missatge, si més no, és el que comunica als seus seguidors a WhatsApp i a Twitter.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari