Vaga general a Catalunya Caixa contra l’ERO

Els treballadors convoquen una aturada i una nova manifestació per combatre els acomiadaments
Protesta davant la seu del BBVA, al Passeig de Gràcia
Protesta davant la seu del BBVA, al Passeig de Gràcia

El conflicte laboral a Catalunya Caixa entra en una nova fase. Els sindicats han convocat una “vaga general a tots els centres de treball de CatalunyaCaixa” per aquest dimecres, 29 de juliol, per protestar per l’ERO que vol executar el BBVA, propietari de l’entitat.

També està prevista el mateix dia una nova manifestació per mostrar el rebuig contra aquest expedient, que amenaça 1.600 treballadors de Catalunya Caixa. La mobilització començarà a les 11 del matí davant l’oficina del BBVA del Passeig de Gràcia, 84, de Barcelona i arribarà fins a l’oficina del mateix banc al número 5 de la plaça de Catalunya.

“Hem aproximat posicions amb la direcció del BBVA però ni la quantitat de baixes ni les condicions no són encara acceptables“, expliquen des del SEC, el sindicat amb més representació a CX. El BBVA proposa 30 dies amb un topall de 24 mensualitats. Des del sindicat treballen perquè millorin les condicions d’acomiadament i que això incrementi el nombre de baixes voluntàries. “Volem que les no voluntàries siguin zero”, expliquen.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari