Multes a dojo per la xiulada a l’himne d’Espanya

Antiviolència proposa sancionar el Barça amb 66.000 euros
Camp Nou
Camp Nou

Antiviolència proposa sancionar amb 123.000 euros la Federació Espanyola de Futbol, amb 66.000 el FC Barcelona i amb 18.000 l’Athletic Club. També proposa multes de 100.000 euros a Catalunya Acció i de 70.000 euros a altres plataformes sobiranistes que van promoure els xiulets mentre sonava l’himne espanyol durant la darrera edició de la final de Copa del Rei.

La Comissió Antiviolència s’ha reunit aquest dilluns a la seu del Consell Superior d’Esports per estudiar les conseqüències de la xiulada a l’himne d’Espanya que es va escoltar durant la darrera final de la Copa del Rei de futbol que es va disputar al Camp Nou.

La cimera ha començat a les 18:45h i s’ha allargat fins tocades les 20h. La Comissió Antiviolència ha emès el veredicte després d’estudiar els informes rebuts per part de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i els dos clubs que van jugar la final: FC Barcelona i Athletic de Bilbao.

D’altra bannda, el FC Barcelona ha recorregut la multa de 30.000 euros que li ha imposat la UEFA per les estelades que va mostrar l’afició blaugrana durant la final de la Copa d’Europa disputada el 27 de maig a Berlín.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari