Catalunya, lliure d’animals salvatges al circ

El Parlament aprova la normativa, amb el rebuig del PP i l'abstenció de C's
Animals al Circ
Animals al Circ

Catalunya és territori lliure de circs que utilitzin animals salvatges. El Parlament ha aprovat aquest dimecres una modificació de la Llei de protecció animal per prohibir que a Catalunya hi pugui haver espectacles circenses amb “animals salvatges”.

El text, que ha vist llum verda a la cambra legislativa pel suport de tots els grups excepte el del PP, que l’ha rebutjat, i C’s, que s’ha abstingut, no especifica quines espècies d’animals entren a la denominació “salvatges”.

CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i la CUP, juntament amb la diputada no adscrita Marina Geli, han considerat que l’aprovació del la nova legislació suposa un “pas endavant” en la protecció dels animals.

(Visited 160 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari