Més temps per analitzar les restriccions de Trias als clubs cannàbics

L'Ajuntament de Barcelona aposta pel debat amb les associacions i per estudiar amb més marge les seves al·legacions
janet sanz
janet sanz

L’Ajuntament de Barcelona ha ampliat el temps que dedicarà a analitzar el pla de l’anterior alcalde, Xavier Trias, sobre clubs cannàbics i les al·legacions formulades en contra.

El termini per presentar-les acabava aviat i el Consistori l’ha ampliat un mes perquè, segons explica el nou Govern, vol més temps per estudiar les al·legacions i analitzar una normativa que amenaça el 80% dels clubs de la capital catalana i indigna les associacions cannàbiques.

Segons explica la quarta tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, Janet Sanz, volen garantir el debat i el diàleg amb les associacions mitjançant aquesta mesura.

Optimisme
Per la seva part, la Federació d’Associacions Cannàbiques Autoregulades de Catalunya (FEDCAC) valora l’ampliació del termini d’estudi d’al·legacions i la disposició del nou Govern municipal per trobar solucions mitjançant polítiques basades en la participació.

El pla de Trias, que restringeix la normativa, fou aprovat poc abans de la campanya de les eleccions municipals i contempla mesures de distribució, com ara la ubicació dels clubs a més de 150 metres d’espais freqüentats per menors.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari