Romeva: “Anem a totes!”

Els caps de llista de l'acord 'Junts pel Sí' recorden el caràcter plebiscitari del 27-S
Junts pel Sí
Junts pel Sí

L’acord ‘Junts pel Sí’, la candidatura per al 27-S que aquest dilluns han presentat els seus cinc primers caps de llista: Raül Romeva, Carme Forcadell, Muriel Casals, Artur Mas i Oriol Junqueras, pretén “d’una manera clara, directa i excepcional acompanyar allò que durant molts anys ha estat la demanda de bona part de la ciutadania”, ha definit el seu candidat, l’ex ecosocialista Raül Romeva, per afegir: “Anem a totes! Ja no tenim marge. Això va de debò!“.

“No és un voler fer, sinó un fer. Si el dia 27-S la nostra proposta té la majoria necessària volem que el Parlament de Catalunya declari solemnement, en virtut de l’aval d’una majoria de la ciutadania, el sí a la independència“, ha explicat el cap de llista de la candidatura. Romeva ha explicat que caldrà acabar de desenvolupar les estructures d’Estat i que s’haurà de treballar en una Constitució que es redactar “de baix a dalt”.

“Estem preparats per fer-ho i per fer-ho bé. Ens hem preparat des de fa alguns anys. Ens hem aplegat, farem un programa comú i escriure’m pàgines bones per a la història, per al futur i per al present d’aquest país”, ha dit Mas.

“Venim d’un llarg període de resistència. Venim d’un passat d’un poble que ha sabut resistir”, ha recordat Muriel Casals, qui ha coincidit amb Forcadell en què el 10 de juliol del 2010 “vam passar de ser algú que resisteix a ser algú que proposa, que construeix”.

Els caps de llista han insistit en recordar que el 27-S sigui “un plebiscit” sobre el futur polític de Catalunya.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari