Les operacions de Prisa i el Santander centren la investigació a Oleguer Pujol

Anticorrupció vol que el petit dels Pujol declari abans que la UDEF lliuri l'informe definitiu
Oleguer Pujol, a la comissió parlamentària que investiga el frau
Oleguer Pujol, a la comissió parlamentària que investiga el frau

La compareixença d’Oleguer Pujol davant el jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz havia de tenir lloc el passat 15 de juliol, però fou ajornada el dia 8 després de la presentació d’un escrit, per part de l’advocat Cristóbal Martell, que adduïa indefensió de l’imputat perquè no tenia accés a totes les indagacions.

Les investigacions sobre el fill més jove de la família Pujol Ferrusola se centren actualment en les operacions de compra de més d’un miler d’oficines del Santander i de diversos edificis de Prisa, informa Vozpópuli. Els investigadors creuen que tres dels fills de l’expresident de la Generalitat -Jordi, Josep (l’únic no imputat) i Oleguer- es van embutxacar comissions desviant diners de l’operació. A més, la Fiscalia Anticorrupció, segons la mateixa informació, assenyala que Oleguer Pujol va emprar la mercantil Ard Choille B. V., vinculada al cas Pretòria, per rentar diners.

Les diferències en el modus operandi d’Oleguer Pujol i el seu soci Luis Iglesias, publica el mateix digital, fan que la Fiscalia es plantegi dividir la causa. D’altra banda, els fiscals no troben necessari esperar a l’informe final de la UDEF sobre el material trobat a Oleguer Pujol l’octubre i volen que el petit dels Pujol declari com a imputat el setembre.

El més probable, segons fonts del cas citades per Vozpópuli, és que Oleguer Pujol acabi seient a la banqueta, acusat de delicte fiscal i blanqueig de capitals.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari