Quina és la sala de festes de referència del Barça?

Nuba
Nuba

Nuba, al carrer Doctor Fleming, que gestiona l’empresa Grup Costa Este, propietat dels germans Ramon i Xavier Bordas de Togores, l’últim dels quals forma part de la junta de Josep Maria Bartomeu.


Per celebrar la victòria en les eleccions a la presidència del Barça
, Bartomeu i els membres de la seva candidatura van acabar dissabte al Nuba, tal com també va fer Sandro Rosell després del seu triomf en les eleccions del 2010.

En el sector de l’oci nocturn s’apunta que el gran rival de Xavier Bordas és Fede Sardà, el germà del periodista Xavier Sardà i de l’actriu Rosa Maria Sardà. Precisament, Fede Sardà és el factòtum de la sala Luz de Gas, on Joan Laporta, el seu gran amic, ha protagonitzat festes sonades.

Durant la campanya, un periodista va preguntar a Laporta si ho aniria a celebrar a Luz de Gas en cas que guanyés les presidencials i la seva resposta va ser que sí, que el trobarien allà. Però la festa era al Nuba.

En la discoteca dels germans Bordas s’hi pot trobar alguna vegada un DJ de dos metres d’alçada, Àlex Abrines, jugador del Barça de bàsquet, i també futbolistes de la primera plantilla, per exemple Dani Alves, que hi va celebrar el seu 32è. aniversari abans d’anar-se’n a la Copa Amèrica.

En aquestes últimes eleccions no es decidia només qui presidiria el Barça, sinó també quina seria la sala de festes de referència de l’entorn del club: Nuba s’ha imposat a Luz de Gas.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari