Sandro Rosell estrena una cova de luxe

Un hotelet de només tres habitacions, habilitat en una antiga masia situada dins d'una balma d'Àger, a la Noguera, per a clients Premium
La cova d'en Rosell
La cova d'en Rosell

Aquest estiu, Sandro Rosell obre “La cova d’en Rosell”, tal com s’anomena un hotel de luxe de només tres habitacions, per a clients del segment Premium, habilitat en una antiga edificació propietat de la seva família situada dins d’una balma del terme d’Àger, a la comarca de la Noguera.

La cova d’en Rosell està en un paratge del Montsec d’Ares, a 1.300 metres d’altitud, al qual només s’hi pot accedir a peu. En la seva joventut, l’expresident del Barça hi solia anar d’acampada amb els amics i ara ha decidit reformar aquesta antiga edificació, excavada dins de la roca, en un hotelet de luxe especialment pensat per a la meditació. No disposarà de televisor, ni d’Internet, tal sols d’un telèfon mòbil sense capacitat per transmetre correus. L’electricitat s’obté per plaques solars. Efectivament, La cova d’en Rosell està en un paratge remot, en plena natura.

Aquest indret està protegit pel Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN), per la Xarxa Natural 2000, per una Zona d’Especial Protecció per les Aus (ZEPA), per la xarxa de Llocs d’Interès Comunitari (LIC)… però el departamento de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha eximit Rosell de l’estudi d’impacte.

‘Resort al Senegal’
No és la primera aventura exótica de Rosell en el sector turístic. També se’l relaciona com a soci de The Rhino Resort, un luxós centre hoteler de la ciutat senegalesa de Saly, al sud de Dakar. Aquest complex disposa de modernes instal·lacions, amb spa, sala de fitness, botigues, restaurants i piscines.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE ‘EL TRIANGLE’ D’AQUESTA SETMANA

(Visited 342 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari