Les PAH carreguen contra ICV i Podem

Per l'ús partidista del seu càntic més popular 'Sí que es pot'
Acció de les PAH a Rambla Catalunya
Acció de les PAH a Rambla Catalunya

El moviment social més transversal, i per això segurament el menys polititzat, de la Península Ibèrica, les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca (PAH), han carregat contra el nom ‘Catalunya, sí que es pot!‘, pel seu ús partidista, amb què Iniciativa (ICV) i Podem conflueixen per presentar candidatura per al 27-S.

“Rebutgem i denunciem l’ús partidista de símbols de la PAH, en aquest cas un dels més emblemàtics com el ‘Sí es pot’. Creiem que aquest fet no fa cap favor a la lluita diària de milers de persones i ens veiem obligades a exigir respecte a la independència de la PAH”, expliquen al comunicat, en què acusen ICV i Podem d’intentar “confondre amb un clar interès electoralista”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides