Iceta es queda sense Parlon el 27-S

L'alcaldessa de Santa Coloma lamenta que el PSC no s'hagi posicionat "radicalment" al costat de la gent
nuria parlon
nuria parlon

Núria Parlon, reelegida alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i diputada socialista al Parlament de Catalunya, ha renunciat a formar part de la llista que el PSC presentarà el 27-S.

Per bé que cita com a motiu principal d’aquesta decisió l’assumpció del compromís de “fer realitat un present i un futur millor per a tots els i les ciutadanes” colomencs, Parlon puntualitza que “no diria tot el que penso si amb aquesta afirmació (sincera i certa) donés per concloses les meves paraules”.

“Crec que els temps de la vella política, plena de silencis, secrets i mitges veritats han de ser enterrats. I jo no contribuiria a publicar el meu gra de sorra en aquest objectiu si no compartís públicament que darrere de la meva decisió també hi ha una altra convicció”, assenyala en el seu bloc l’alcaldessa de Santa Coloma, un dels pocs valors emergents dels socialistes.

Parlon considera que “les velles formacions polítiques -també la meva- no han estat capaces de posar-se radicalment al costat de la gent, de patir al seu costat. No d’entendre-la i comprendre-la, sinó de ser part d’ella.”.

Segons explica en aquest article, ha comunicat Miquel Iceta la seva decisió de no formar part de la llista socialista del 27-S, però li ha traslladat la seva disposició a col·laborar durant la campanya.

Disciplina de vot
Fa una setmana, Núria Parlon va trencar la disciplina de vot socialista i es va alinear a favor de dues propostes d’ICV-EUiA relacionades amb BCN World que no van reeixir al Parlament.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari